DSC 3870 kopie

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen (op de baan, in het veld of mountainbike) en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats.

Als je lid wordt, word je dat in principe van één van onze drie secties: jeugd-, toer-, of wedstrijdsectie. Als je lid wordt van de wedstrijdsectie, wordt je ook basislid van de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wieler Unie).

Hieronder kun je het aanmeldingsformulier downloaden.

download

Daarnaast kun je een licentie nemen om officiële wedstrijden te rijden. Zie de informatie hierover onder de wedstrijdsectie.

Toerleden en leden 'ladies trainingsgroep' worden automatisch lid van de NTFU (Nederlandse Toer- en Fietsunie). Hierdoor heb je een fietsschadeverzekering, krijg je korting op tochten en ontvang je het FietsSport Magazine met interessante verhalen en tips. Voor meer info over de NTFU kijk je op www.ntfu.nl

Weet je nog niet of je wilt toerrijden of wedstrijdrijden?

Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je altijd meer informatie geven. Of kom op dinsdagavond om kennis te maken met onze activiteiten. Zie onze programma’s voor jeugd, toer of wedstrijd. Je kunt altijd een keer vrijblijvend meetrainen. Maar meld je wel vooraf even. En: een helm is bij onze activiteiten altijd verplicht.

Het is eventueel mogelijk voor een beperkte tijd een fiets van de vereniging te lenen/gebruiken. 

Hiervoor kunt u de huurovereenkomst hier downloaden

Opzegging lidmaatschap 

Opzeggen van het lidmaatschap kan plaatsvinden aan het einde van een kalender jaar. In bijzondere gevallen wordt opzeggen in het lopende jaar geaccepteerd (voor de duidelijkheid: geen zin meer - tijd - kiezen voor een andere sport e.d. zijn geen bijzondere omstandigheden).

Lid worden van AXA?

DSC 2826

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een MTB-VIGNET nodig om er te kunnen fietsen. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.