Beste fietser,

Zaterdag 8 april 2023 rijden we de 17e editie van onze toerklassieker Veenendaal-Veenendaal over de Utrechtse heuvelrug, langs de Rijn en door de Veluwe: een hele mooie voorjaarsklassieker dus en ook dit jaar met de hoogst mogelijke NTFU waardering: “extra goed geregeld”. Op 

De voorbereidingen zijn in volle gang, deelnemers kunnen rekenen op:

  • Start en finish bij ons clubhuis in Veenendaal
  • 2 afstanden: 110 en 140 km
  • Goed uitgepijlde routes
  • Verzorgingsposten onderweg
  • Inschrijfgeld nog steeds lekker laag: €10,- of €8,- voor NTFU leden

Belangrijk te weten:

  • Wij hanteren de geldende Corona regels. Dus op dit moment: QR code verplicht in het clubhuis, mondkapje en afstand houden
  • Geen geld terug als de tocht door gewijzigde regelgeving geannuleerd moet worden
  • Deelnemen alleen via voorinschrijving
  • Vol = Vol, we kunnen maximaal 3500 fietsers verwelkomen. De afgelopen jaren zijn we steeds ruim tevoren uitverkocht geweest dus schrijf op tijd in om niet teleurgesteld te worden
  • Hou je aan de verkeersregels. Het kan niet zo zijn dat door jouw gedrag wij volgend jaar onze toertocht niet meer mogen organiseren

Inschrijven kan binnenkort!

Ook dit jaar is er weer voldoende parkeergelegenheid op het industrieterrein. Aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen opgevolgd te worden. Je bereikt vervolgens eenvoudig het AXA clubhuis aan de Waardgelder. Bij het AXA clubhuis zijn voldoende sanitaire voorzieningen, voor zowel mannelijke als vrouwelijke deelnemers.

Je kunt je startnummer ophalen en starten tussen 7.00 en 10.00 uur bij het AXA clubhuis op de Waardgelder 3 te Veenendaal.

De renners en vrijwilligers van AXA Valleirenners nodigen je van harte uit om met jullie vereniging, fietsgroep of individueel deel te nemen aan deze schitterende toerklassieker!

Deze toertocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de NTFU;

Deelname is geheel op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid veroorzaakt of geleden door de deelne(e)m(st)er;

Het dragen van een helm is verplicht;

Het startnummer is verplicht te voeren. Alleen daarmee heb je recht op verzorging en assistentie onderweg;

Houdt je aan alle verkeersregels;

Gooi geen afval weg;

Eventuele seingevers hebben geen officiële verkeersfunctie.

Het startnummer is verplicht te voeren. Alleen daarmee heb je recht op verzorging en assistentie onderweg

Op het parcours is een materiaal-/reparatiepost en een verzorgingspost aanwezig van specialist en sportvoeding marktleider www.SportvoedingWebshop.comDe eerste post is bij WV Reto te Arnhem na ca. 55 km. Hier kun je water tappen en eventueel drinken en versnaperingen kopen. Op 30 km voor het einde is er in Renkum een materiaal- en verzorgingspost. Hier is sportdrank, banaan, ontbijtkoek en water beschikbaar.

Iso Drink van SportvoedingWebshop.com wordt geschonken. Een absolute top drank. We voorzien je graag van hoge kwaliteit dus ook op gebied van sportdrank. Je kan via deze link een video bekijken, zodat je optimaal voorbereid aan de start staat, zie hier:Iso Drink van SportvoedingWebshop.com wordt geschonken. Een absolute top drank. We voorzien je graag van hoge kwaliteit dus ook op gebied van sportdrank. Je kan via deze link een video bekijken, zodat je optimaal voorbereid aan de start staat. Bekijk hier de video.

Hieronder staan de meest gestelde vragen over de Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal.  

Hoe kan ik inschrijven?

Alleen voorinschrijving is mogelijk! Zie elders op de website.
Voorinschrijvers ontvangen direct na inschrijving een bevestiging per e-mail. Bewaar deze goed en neem deze geprint mee (kan ook via smartphone) naar de startlocatie AXA clubhuis. Daar wordt de barcode gescand en ontvangt u een kaartje met belangrijke info (route/ contactgegevens etc).
De barcode op je NTFU of KNWU lidmaatschapskaart is gelijk aan die van de inschrijving en kan dus ook gebruikt worden voor scannen.

Lid worden van AXA?

DSC 2826

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een MTB-VIGNET nodig om er te kunnen fietsen. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.