• WEDSTRIJD

  afdeling AXA

 • WEDSTRIJD

  afdeling AXA

 • WEDSTRIJD

  afdeling AXA

Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal zaterdag 11 april 2020

Lees hier meer informatie

AXA mededelingen

Een veilige sportomgeving

Als vereniging hechten we veel waarde aan een veilige omgeving om te kunnen sporten. Sporten is leuk en de sfeer en gedag binnen een club is dan ook van groot belang om het leuk te houden.

Het voorkomen van pesten, roddelen, agressie en seksueel misbruik is een prioriteit binnen onze vereniging. Hiervoor hebben we o.a. gedragsregels opgesteld. Maar ook bieden wij de mogelijkheid in contact te treden met een Vertrouwenscontactpersoon in die situaties dat het toch niet goed gaat. En onze trainers en (jeugd)begeleiders beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij sluiten hierbij zoveel mogelijk aan op het beleid van NOC/NSF, KNWU en de NTFU. Ga respectvol met elkaar om!

Bekijk hier de AXA gedragsregels

 

Welkom bij de wedstrijd afdeling van de AXA-Valleirenners. Sinds de oprichting (27 september 1968 ) zijn de AXA-Valleirenners actief binnen de wedstrijdsport van het wielrennen, zowel regionaal als in de landelijke wedstrijden.

In al deze jaren heeft de AXA-Valleirenners binnen diverse disciplines van de wielersport, twintig Nederlands Kampioenen voortgebracht.

De Wielersport kent meerder disciplines namelijk; wielrennen, veldrijden, baanwielrennen en het MTB-en. De AXA-Valleirenners richt zich voornamelijk op het wielrennen, veldrijden en het MTB-en.

Heb je interesse in het wedstrijd wielrennen of wil je een keer proberen of het wat voor je is, neem dan contact op met AXA. Ook kan je op de trainingsavonden langs komen op de wielerbaan voor meer informatie.

Update 30 maart 2016

De eerste plaats van de A groep stond al vast voor aanvang van de laatste wedstrijd. Daan van den Berg had al zoveel punten verzamelt dat hij half grieperig zijn rondjes achterin het peloton kon mee draaien.

Voor de overige plekken kon echter nog wel volop gestreden worden, maar op een of andere manier was de strijdlust deze avond hoofdzakelijk in de sprints terug te zien.

Lees meer...

Deze Teamwebs is bedoeld voor alle wedstrijdrijders die (trainings) lid zijn van de AXA Valleirenners, met als doel het stimuleren van gezamenlijke trainingen en/of het rijden van wedstrijden. Deze teamwebs is door iedereen te volgen, maar alleen wedstrijdrijders en trainers kunnen zich als teamie aanmelden.

Aanmelden kan via de Join Button. De beheerders zullen je toevoegen als je in de ledenlijst bent opgenomen van de AXA Valleirenners.

Toestemming voor het Buitenland 2015 District Midden. Veldrijden (december 2014, januari 2015 en februari 2015)
Gaat nog per post, niet vergeten moet met licentie 2015. (december nog met licentie 2014)

Voor op de WEG

 • Voor alle categorieën aanvragen toestemming om in het buitenland te mogen rijden.
 • Persoonlijk aanvragen.
 • Geldige licentie voor 2015
 • Via de website district Midden (www.knwumidden.nl)
 • In de maanden JANUARI/FEBRUARI 2015
 • Duur van een verzoek, vijf (5) werkdagen
 • Na januari/februari, kan het verzoek langer duren (houd er rekening mee)
 • Jeugd (kan niet persoonlijk) reden ouders en vereniging moeten er achter staan.
 • Alles in een keer tegelijk

Op onze site zijn de veldrij-trainingstijden e.d. voor deze winter vermeld. AXA leden mogen gratis meetrainen. Bekijk hier de link.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer